HomeStiriNoua Constituție a României va fi tipărită pe hârtie...

Noua Constituție a României va fi tipărită pe hârtie igienică

Aflați în mijlocul unor discuții spinoase despre felul în care viitoare Constituție a României va arăta prin locurile ei esențiale, mai-marii țării, atât cei de la USL, cât și cei de la PDL, au luat o decizie unică în lume: din rațiuni practice, s-au decis să tipărească viitorul document fundamental al republicii noastre pe hârtie igienică.

„Conform unui recent studiu științific realizat special pentru uzul intern al Comisiei de modificare a Constituției, 99,9% dintre români nu au Constituția la ei acasă, iar 99,98% n-au deschis-o niciodată în întreaga lor viață”, ne-a declarat, în exclusivitate, una dintre persoanele implicate în acest proces de modificare, aceasta din urmă dorind să rămână însă anonimă. „În plus, datele aceluiași studiu indică faptul că o mare parte a populației țării a văzut pentru prima oară o Constituție în timpul verii trecute, fluturată de fostul președinte suspendat, în fața garajului său.” Ținând cont de aceste informații, Comisia a optat, din câte se pare, să schimbe forma fizică în care Constituția va arăta în viitor, luând decizia de a o tipări pe hârie igienică. Schimbarea este justificată atât din rațiuni de marketing (mulți români își vor cumpăra noua Constituție, deoarece ea va căpăta astfel și o utilitate practică), cât și din raţiuni politice. Astfel, Comisia speră că, în timp ce vor fi pe „tron”, românii vor mai arunca un ochi și pe câte un articol din Constituție, cât să mai învețe și ei care le sunt drepturile și obligațiile cetățenești.

Comisia nu exclude posibilitatea ca, pentru românii cu dare de mână, noua Constituție să fie tipărită pe hârtie igienică cu trei straturi, în vreme ce, pentru hipsteri, să fie folosită exclusiv hârtie reciclată.

Exclusiv online

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare