HomeStiriOltchim a reușit o performanță istorică: mediatizarea

Oltchim a reușit o performanță istorică: mediatizarea

Echipa de handbal feminin a reușit o performanță istorică pentru sportul din România: primul eveniment sportiv pentru care nu este intervievat și Gigi Becali. Se pare că, după meciul dintre Oltchim și Györ din semifinalele Ligii Campionilor, au fost întrebați despre meci aproape toți oamenii din sportul românesc, dar evitat a fost tocmai Gigi Becali.

Mai șocant este chiar faptul că despre Oltchim s-a vorbit și la postul GSP TV, o enclavă a trustului Intact dedicată lui Gigi Becali și campionatului intern. Jucătoarele de handbal au declarat că nu se așteptau la această onoare și nu se recunoașteau când s-au văzut la televizor, fiind obișnuite ca la știrile sportive să vadă ultimele cuceriri ale fotbaliștilor ori viața patronilor din Liga I.

Eu, ca să fiu sinceră, mă uitam pe un canal de gătit când am fost sunată de una dintre colegele din echipă și mi-a urlat în receptor «Huțupan, dă pe GSP! DĂ PE GSP!». M-am speriat, vă dați seama, nici nu știam că am postul ăla în grilă. L-am căutat ceva și să vezi minune. Eram eu cu fetele, imagini de la meciul cu Györ. Nu mi-a venit să cred. Mai întâi am crezut că sunt băieții de la Steaua care jucau un fotbal cu mâna. Dar nu, eram chiar noi. Am stat vreo 30-40 de minute și nu l-am auzit pe Gigi în direct, o altă minune. Eu ţin să cred că a fost o chestie de 1 aprilie”, a declarat Luminița Huțupan.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare