HomeStiriPlanul Poliției Rutiere: mașinile cu numere de Bulgaria vor...

Planul Poliției Rutiere: mașinile cu numere de Bulgaria vor fi iradiate din circulație

Poliția Rutieră a dat dovadă de multă ineficiență, constantă ineficiență, în a rezolva problema șoferilor care conduc automobile cu numere de Bulgaria. Au încercat să realizeze o bază de date, să facă mai multe controale, să miroasă șoferii de oțet și să facă razii în piețe pentru a opri traficul de plăcuțe de înmatriculare netimbrate și ilegale. Dar niciun rezultat. Așa că au ajuns la următoarea concluzie: automobilele cu numere bulgărești vor fi iradiate.

Prima măsură, și singura, este de a apela la bunul-simț al șoferilor cu număr de Bulgaria, Poliția Română lansând campania „Nu fi ceafă groasă, arată că-ți pasă”. Șoferii sunt rugați să se prezinte la orice secție de poliție, să predea plăcuțele vechi, să plătească toate taxele și să intre în legalitate, ca tot omul bun, creștin și curat sufletește.

Dacă nu se va respecta nici această lege, ceea ce este greu de crezut, polițiștii vor apela la preoți, vrăjitoare și numerologi, pentru a aduce blesteme, deochiuri și iradieri asupra automobilelor.   

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare