HomeStiriRomânia va trimite la Consiliul European un nebun cu...

România va trimite la Consiliul European un nebun cu personalitate multiplă

După zile întregi de harță, Traian Băsescu și Victor Ponta au reușit, în sfârșit, să se împace. Cei doi au decis, de comun acord, să trimită la Consiliul European un nebun cu personalitate multiplă.

Din câte se pare, aceasta este singura soluție care poate să corespundă atât dorințelor președintelui , cât şi celor ale premierului. Sursele noastre ne-au transmis că oamenii din PDL și USL umblă deja prin spitalele de nebuni din țară în căutarea candidatului perfect. În linii mari, portretul-robot al candidatului perfect este următorul: inteligența lui Iliescu, râsul lui Băsescu, aroganța lui Ponta, relaxarea lui Crin, erudiția lui Năstase și rezistența la alcool a lui Văcăroiu. Dacă doctorii de la Spitalul 9 din București se laudă cu Vasile Barbălată, care dimineața este Napoleon, iar seara, Burebista, cei de la Socola le-au propos deja lui Băsescu și Ponta un pacient care este în același timp un marxist convins și liberal de modă veche.

În cazul în care nu vor găsi nebunul perfect, pedeliștii și useliștii au de gând să ia legătura cu niște cercetători japonezi, pe care îi vor plăti să dezvolte un cyborg politic, denumit fie Traian Ponta, fie Victor Băsescu.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare