AcasăSocialEt si cetera socialaWC-urile din curțile școlilor vor fi secții de votare,...

WC-urile din curțile școlilor vor fi secții de votare, ca tot alegătorul să găsească o utilitate buletinului de vot

Ilustrație: Marian Avramescu

Pentru a elimina preconcepțiile conform cărora toaletele din curțile unităților de învățământ preuniversitar fără canalizare nu sunt bune de nimic, Guvernul le va da un folos în super anul electoral 2024.

WC-urile din curțile școlilor vor fi folosite drept secții/cabine de votare.

Vor fi primele secții de votare ecologice, pentru a demonstra din nou că statul român este prietenos cu mediul.

Guvernul garantează că hasnalele vor fi mărite, ca secțiile de votare noi să poată fi utilizate la toate scrutinurile din acest an, chiar dacă alegătorii vor consuma tradiționalii mici – pomană electorală, înainte de a intra neînsoțiți în cabină.

Vor fi primele secții de votare în care alegătorii chiar vor putea identifica o utilitate buletinelor de vot, mai ales în condițiile în care lectura numelor candidaților le-ar putea provoca deranj la stomac.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare