AcasăActualitateInternationalDe când are actori precum Seagal pe lângă el,...

De când are actori precum Seagal pe lângă el, Putin a învățat să joace și în scenete proaste precum cele regizate de Kim Jong Un

Ilustrație: Marian Avramescu

Președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, a învățat multe din experiența actorilor de renume, care au fugit în statul său pentru a scăpa de fiscalizarea Occidentului.

De când Steven Seagal este reprezentant special al Ministerului de Externe al Rusiei pe probleme de relații umanitare ruso-americane și de patrimoniul cultural comun, Vladimir Putin a învățat să joace chiar și în cele mai proaste filme, ca un profesionist.

Recent, Putin ne-a arătat că poate fi actor și în regii ce nu au fost gândite de el.

Poate că filmele comuniste din Coreea de Nord nu mai sunt la modă, încă de pe vremea vizitelor lui Nicolae Ceaușescu în țara de la Răsărit, dar Vladimir Putin a apreciat că tânărul regizor Kim Jong Un a ținut cont că rușii patrihoți, precum liderul de la Kremlin, au nevoie de traducere, oriunde pe Terra.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare