AcasăPoliticParlamentUcraina a pierdut la scor; Drulă a pierdut Lasconi

Ucraina a pierdut la scor; Drulă a pierdut Lasconi

Ilustrație: Marian Avramescu

Selecționata Ucrainei a pierdut la scor partida din cadrul Turneului Final al Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024 disputată contra Naționalei României.

Dacă ucrainenii au pierdut la scor, despre președintele demisionar al Uniunii Sugrumăm România (USR), Cătălin Drulă, se poate spune că a pierdut la Lasconi.

Pentru că așa e în familia tradițională modernă, Elena Lasconi i-a tras-o lui Drulă din toate pozițiile.

Mai ceva decât au bombardat Tricolorii poarta Ucrainei.

Cazul Elenei Lasconi demonstrează că uneori au și părinții ce învăța de la copii.

În acest caz, Lasconi a arătat că în USR sexul slab din fruntea partidului nu trebuie neapărat să poarte fustă, doar se irită ușor la gură de la covrigii din metrou.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare