HomeActualitateAllahu akbar are ajutor social!

Allahu akbar are ajutor social!

Profit.ro scrie, citând The Wall Street Journal că teroriștii care au promovat cu grenade de mână și AKM-uri religia păcii la Bruxelles și Paris erau furajați de statele debile cu ajutoare sociale generoase. Este citat exemplul lui Salah Abdeslam, unul dintre supraviețuitorii atentatelor din Belgia, care a încasat 19.000 de euro pomană de la stat, ultima plată fiind făcută cu vreo 3 săptămâni înaintea atacurilor. Faza tare este că sclavul lui Allah era și patron de bar, fapt pentru care autoritățile erau obligate să-i dea un șut în cur și nu ajutoare sociale generoase. Publicația citată de profit.ro sugerează că, deși nu există nicio dovadă încă, banii primiți de cei 5 teroriști ai păcii, adică vreo 50.000 de euro, ar fi fost utilizați pentru comiterea atentatelor din Franța și Belgia.

Scriam acum vreo câteva săptămâni aici că invazia de musulmani în Europa a avut ca motor transformarea statelor europene în case de ajutor social și că acest comportament deviant de tip marxist a transformat invadatorii din comunități în populații. Iată că ipoteza se confirmă și devine fapt. Când un guvern ajunge să plătească ajutoare sociale ilegal și fără discernământ unor asasini întrebarea dacă nu cumva ne aflăm în fața unui plan bine pus la punct în chestiunea invaziei musulmane capătă sens. Și acest sens scoate din calcul prostia sau populismul guvernelor introducând în ecuație variabila planului ascuns.

Se vede treaba că oferind puteri sporite serviciilor secrete, mărindu-le bugetele și suprimând libertățile cetățenești, guvernele nu au vizat lupta cu terorismul. Și că măsurile sporite de securitate, pe care și Securitatea noastră le cerea bătând cu  ghiolbănește cu pumnul în masa parlamentului, nu erau destinate controlului musulmanilor, ci al propriilor cetățeni. Faptul să sectanții musulmani primesc ajutoare sociale care depășesc cu mult salariul unui est-european, de exemplu, nu poate fi pus pe seama prostiei guvernanților, pentru că nimeni nu poate fi atât de cretin.

Informațiile publicate de Wall Street Journal arată că Europa a ajuns în situația absurdă a SUA. Care, finanțând generos Al-Qaida și pe Osama bin Laden în lupta lor eroică contra sovieticilor în Afganistan, au finanțat indirect și atentatele din 11 septembrie 2001 de la New York. Similar, guvernele Belgiei și Franței fac aceeași tâmpenie premeditată plătind ajutoare sociale regești unor criminali în serie. Și nu poți să nu te întrebi cum de nimeni nu constată că nu poți câștiga un război în care îți alimentezi singur inamicul cu bani de gloanțe. Câtă vreme forța coercitivă a statelor se manifestă doar împotriva propriilor cetățeni care contestă din de în ce mai apăsat discriminarea pozitivă la adresa musulmanilor și inconștiența șefilor de guverne care mimează lupta contra terorismului teza planului ascuns câștigă noi adepți. O guvernare bazată pe răpirea libertății economice a cetățenilor prin taxarea aberantă și introducerea terorii ca pretext pentru suprimarea drepturilor și libertăților cetățenești nu poate fi o guvernare democratică. Iar când terorismul este finanțat cu ajutoare sociale plătite de contribuabilii terorizați nu putem să nu ne întrebăm dacă nu cumva adevărații teroriști sunt chiar politicienii.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare