AcasăActualitateInternationalDupă dezbaterea Trump – Trămpălău, democrații caută un candidat...

După dezbaterea Trump – Trămpălău, democrații caută un candidat surpriză. Șansa PSD – PNL să-l reșapeze pe Cîrstoiu

Ilustrație: Marian Avramescu

După disputa electorală televizată la CNN între Donald Trump și ceea ce s-a dovedit un trămpălău, democrații se gândesc să-și retragă actuala mascotă, pentru a o înlocui cu alta, cu speranțe mai mari în cursa pentru Casa Albă.

În aceste condiții, cu toate că relația nu mai merge ca înainte de alegerile europarlamentare și locale, coaliția de guvernare formată din Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL) îl poate scoate de la naftalină pe candidatul lor surpriză scurtă, Cătălin Cîrstoiu.

Cu toate că puțini au avut ocazia să-l asculte, se pare că și Cîrstoiu ar avea reflexe în declarații mai bune decât probabil singurul președinte în funcție mai lent decât șeful statului român, Klaus Iohannis.

În plus, la cât de mult a mai rămas până la alegerile din Statele Unite ale Americii (SUA), până și Cătălin Cîrstoiu ar avea șanse să nu mai fie retras la timp.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare