AcasăActualitateInternationalPutin i-a oferit un televizor rusesc cu tub lui...

Putin i-a oferit un televizor rusesc cu tub lui Kim Jong Un, ca să vadă că Ucraina poate fi învinsă ușor… la EURO

Ilustrație: Marian Avramescu

Președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, s-a deplasat în Coreea de Nord pentru a-i oferi un televizor rusesc cu tub catodic, proaspăt scos de pe liniile de producție performante ale Moscovei, susținătorului său Kim Jong Un, pentru ca liderul de la Phenian să poată vedea direct în reluare cum ucrainenii au fost torpilați de România, la Turneul Final al Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024.

Liderul de la Kremlin apreciază că lupta de pe teren german dintre România și Ucraina este certa dovadă că statele din estul Europei nu mai sunt sută la sută convinse de valorile Occidentului.

În semn de recunoștință pentru prețiosul obiect-tehnologie rusească de ultimă generație, liderul de la Phenian i-a oferit lui Vladimir Putin ultima armă concepută de tehnicienii săi militari neînfricați: o nucleară de carton.

Torpila ecologică stârnește panică oriunde este amplasată, în condițiile în care nu bate vântul și dacă este filmată dintr-un singur unghi.

Pe televizorul oferit cadou de președintele rus, Kim Jong Un va putea urmări și partida de sâmbătă dintre România și Belgia, grație fusului orar.

Dacă era pe fusul orar al României, liderul nord-coreean nu mai avea nicio șansă să urmărească meciurile cele mai importante de la EURO 2024, pentru că la acea oră, în țara sa, se ia curentul.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare