HomeActualitateAtentat la Istanbul: Victor Ponta a ratat, Erdogan a...

Atentat la Istanbul: Victor Ponta a ratat, Erdogan a încasat!

Fostul viitor președinte al României, Victor Viorel Ponta, s-a aflat și el în treabă la aeroportul Ataturk ieri seară. Din păcate pentru media de inteligență a clasei politice și pentru integritatea ei, VVP a ajuns cu 10 minute mai târziu și a ratat spectacolul. Informația a fost făcută publică chiar de mitoman, care a consemnat pe contul său de Facebook teribila nesincronizare.

Dincolo de această veste proastă pentru poporul român, tragedia de la aeroportul Ataturk soldată cu 30 de morți și peste 140 de răniți este o continuare logică a politicilor europene tembele promovate de Herr Merkel în privința refugiaților muslmani. Morții și răniții din atentatul sinucigaș de ieri seară au fost plătiți cu 3 miliarde de euro pe care Turcia i-a înhățat din bugetul UE pentru a opri invazia musulmană.

Că Erdogan o face pe vameșul Europei și acceptă riscuri de acest gen de dragul mălaiului oferit generos de Germania este fix problema lui. Cu turismul prăbușit din cauza atentatelor săptămânale, Turcia speră să-și scoată pârleala pe baza promisiunilor făcute de ștabii UE că negocierile de aderare vor fi accelerate. Iar rapiditatea negocierilor are, din păcate, și astfel de costuri.

Incidentul sângeros de la aeroportul Ataturk vine la câteva zile după ce Erdogan și-a cerut oficial scuze unchiului Vladimir pentru doborârea unui avion sovietic care făcea opturi pe granița Turciei. Și este, poate, o dovadă că doar scuzele nu pansează orgoliul rănit al marelui strateg de la Moscova.

Să stai de șase la porțile Europei doar pentru că Herr Merkel a avut ambâțul să invite căduros milioane de musulmani să invadeze continentul este un pic prea mult. Nasol este că deși se vede cu ochiul liber ce se întîmplă în Turcia, există opinii coform cărora ieșirea UK din UE ar putea fi compensată prin importul acestui focar de terorism. N-ar fi prima dată când schizofrenicii lideri europeni încearcă să stingă focul cu benzină. 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare