HomeActualitateCe-i trebuia Merkelului? Tichie de mărgăritar

Ce-i trebuia Merkelului? Tichie de mărgăritar

După ce-au stat pe banii fraierilor (adică ai cetățenilor germani) un an și mai bine, a venit vremea, zice mămica lor, doamna Merkel, ca refugiații arabi să pună și ei gheara la muncă, dacă își doresc o pereche nouă de Nike sau un update mai acătării la iPhone. Cancelăreasa a anunțat că va face lobby pe lângă marile companii germane, ca să ofere mai multe stagii de pregătire și posturi pentru refugiați, în așa fel încât să intre și ei, în sfârșit, în câmpia muncii și să producă plus-valoare.

Carevasăzică, în Germania șomajul crește, tinerii germani, mulți cu școala profesională, liceul teoretic sau chiar facultatea la bază chițăie că nu găsesc loc de muncă, în schimb tovarășa Merkel tot la odraslele amorului ei lesbian cu corectitudinea politică se gândește. Nu contează că majoritatea islamiștilor veniți cu ciurda nu știu boabă de germană – în afară poate de de ”ya, ya” și ”fick dich”, cum au demonstrat și la violurile de Revelion. Nu contează că n-au pregătirea necesară să lucreze în fabrici și uzine, pentru că la arabi, prin tradiție, doar cămila, capra și femeie fac toată treaba. A diktat doamna Merkel să se angajeze ciuhapi la Siemens, Opel și Volkswagen, musai să se angajeze. Cine ar fi crezut că, la aproape trei decenii de la căderea Zidului, repartițiile în muncă, atât de dragi comuniștilor, vor fi introduse din nou, în ditamai Germania capitalistă?

Dar munca înnobilează, munca l-a creat pe om și a făcut om până și din maimuță, deci sigur o să reușească să facă oameni și din islamiști. Este deci lăudabil ca băieții ăștia care până acum au păpat alocații pe degeaba, să pună și ei cârca la treabă. Că până acum, potrivit statisticilor, nu prea s-au înghesuit: din cei peste un milion de refugiați care au năpădit Germania la primele 30 de mari companii germane s-au angajat fix 54 de oameni, dintre care 50 la poșta locală, Deutsche Post! Ce-o să facă restul de 999.946 de refugiați musulmani pe la Deustsche Post, Volkswagen și Siemens, habar nu am și probabil că nici măcar mutter Angelika nu știe unde o să-i mâne. Dar esențial e că să lucreze. Cum anume o să lucreze e altă problemă. O mare problemă.

E suficient ca, din cei 999.946 de islamiști băgați cu japca în fabrici și uzine, măcar 0,00001 % să manifeste oareșce simpatii pentru statul islamic și marele califat arab, pentru ca nemții să-și dea foc la valiză. Poștașul o să sune tot de două ori, dar n-o să le mai aducă o vedere de la Tante Grette, de la băi, ci un plic exploziv de la unchiul Abdul de la ISIS. Mașina de spălat de la Siemens nu doar c-o să le meargă stas, ci o să duduie de-a dreptul. Iar, dacă își iau un Volskwagen la prima mână și aud un țăcănit la volan, nemții ar face bine să iasă urgent din mașină: țăcănitul care se-aude e un semn clar că Hassan, Iusuf, Mehmet sau cine o mai fi ansamblat mașina a avut o depresie din cauză că sosul de la șaormă era prea picant.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare