AcasăSocialSanatate si alte boliJohnson & Johnson lansează un nou produs 3 în...

Johnson & Johnson lansează un nou produs 3 în 1, care conține șampon, balsam și vaccinul anti Covid!

Johnson & Johnson lansează un nou produs 3 în 1, pentru România, care conține șampon, balsam și vaccinul anti Covid! Potrivit reprezentanților companiei, produsul se adresează cu precădere antivacciniștilor care acuză intenția Guvernului de a microcipa populația.

Gata cu frica de injectare, gata cu fanteziile legate de microcipul odios! Din luna aprilie, românii își pot spăla părul, și-l pot proteja și se pot vaccina în același timp, în fiecare zi chiar, având toate soluțiile într-un singur flacon la îndemână”, a declarat directoarea pe Europa de Est a companiei, Canastra Zevzeka, adăugând faptul că "produsul conține toate vitaminele și mineralele de care orice cetățean are nevoie nu doar pentru un păr ci și pentru un creier sănătos, bonusul fiind vaccinul cu administrare tegumentară, 100% sigur și eficient împotriva Covid – 19".

Noul șampon – balsam și vaccin de la Johnson's este sigur pentru toate categoriile de vârstă, de la sugari și până la vârstnicii de peste 80 de ani însă, anunță specialiștii, protecția anti Covid durează doar 72 de ore, fapt pentru care reprezentanții Johnson & Johnson recomandă cumpărarea mai multor cutii ale produsului lor, și utilizarea intensivă a acestuia în perioada următoare, pentru a ajuta la efortul guvernamental de imunizare colectivă.

Ca posibile reacții adverse, producătorii amintesc doar câteva, pe care le consideră benefice pentru utilizatorii produsului în acest interval de timp cu puternică încărcătură și amprentă pandemică: trezirea la realitate, luciditate, responsabilitate, solidaritate socială, simț al măsurii, teamă de penibil etc.

Producătorii au în vedere și o campanie de promovare pe care să o desfășoare în Parlamentul României, în special prin donații către membrii Grupului Parlamentar AUR.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare