AcasăActualitateCozi la vaccinare după ce Guvernul a anunțat că...

Cozi la vaccinare după ce Guvernul a anunțat că oferă cinci mici gratis pentru fiecare român inoculat!

Cozi la vaccinare după ce Guvernul a anunțat că oferă cinci mici gratis, cu pâine și muștar, pentru fiecare român inoculat în cadrul Campaniei Naționale de Vaccinare, începând cu prima zi a lunii martie!

Românii au luat pur și simplu cu asalt centrele locale de imunizare, făcând nepuntincioase forțele de ordine dispersate pentru a asigura distanțarea socială. După succesul campaniei unui fast – food din din Capitală, care a dat moca 2 camioane de burgeri la deschidere, dublând în același timp numărul de infectări cu coronavirus ce urmează să fie anunțat săptămâna viitoare de Grupul de Comunicare Strategică, Ministerul Sănătății a aplicat un copy – paste eficient în materie de marketing, în perspectiva atingerii recomandărilor europene de 70% procent național de imunizare până în septembrie.

Campania este totuși flexibilă, și urmează să țină cont de specificul local al centrelor de vaccinare. De pildă, în Capitală, noii clienți ai centrelor de vaccinare vor primi una bucată șaorma cu de toate pentru fiecare vaccin administrat, în timp ce în județele Harghita, Mureș și Covsana, bonificația pentru vaccinare urmează să fie acordată nu în șaorme ci în kurtos kalacs, iar în Vaslui orice cetățean care se vaccinează primește pe loc un shot de spirt calitatea I-a, plus o butelcă de 220 ml pentru acasă.

Patriarhia a preluat și ea modelul de marketing al comeciantului de burgeri și anunță că fiecare român care se vaccinează de la 1 martie va primi, complet gratuit, un loc în față la ghișeul de achitare a contribuțiilor bisericești și la oficiul de donații pentru Construirea Catedralei Neamului, iar Primăria Capitalei a anunțat că va oferi, la fel de gratuit, fiecărui bucureștean intrat la imunizare, două bidoane de 10 litri cu apă caldă.

Centrul Național de Supraveghere și Control al Vaccinării împotriva Covid a anunțat, totuși, pentru cei tentați să se așeze în mod organic a doua și chiar a treia oară la cozile pentru imunizare, că în cazul acestei operațiuni nu funcționează metodele clasice ale românului abonat la pomana publică, fiecărui vaccinat eliberându-i-se un pasaport electronic de vaccinare care îl lipsește de posibilitatea de a-și umple frigiderul pe seaman generozității autorităților publice.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare