AcasăActualitateInternationalÎmpăratul BNR Isărescu vine călare pe un leu, pentru...

Împăratul BNR Isărescu vine călare pe un leu, pentru a recupera Tezaurul de la țarul Putin

Ilustrație: Marian Avramescu

O nouă amenințare vizează Federația Rusă a țarului Vladimir Vladimirovici Putin, una infinit mai mare decât contraofensiva ucraineană.

Împăratul Băncii Naționale a României (BNR), Mugur Isărescu, vine, călare pe un leu, către Kremlin, cu scopul declarat de a recupera Tezaurul.

Vestea l-a cutremurat pe țarul de la Kremlin, care, de emoții, a mai scăpat o fâsâită către Kiev.

Știrea a căzut ca o bombă peste Moscova, dar, totuși, ca una românească.

Amenințarea armatei de doi lei a lui Isărescu l-a determinat pe Putin să ascundă mai bine în coteț Cloșca cu puii de aur, după lada cu sticle de votcă.

Prin inițiativa sa vitejească, împăratul Isărescu i-a demonstrat loialitate sultanului de la Palatul Victoria, Marcel Ciolacu, vistiernicul bugetului de stat.

Cu Tezaurul adus de leii lui Isărescu, Marcel Ciolacu va putea mări anual cu câte un ou pensiile haremului său de votante octogenare, moștenite de la regele de Teleorman, Liviu Dady Dragnea.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare