HomeActualitateInternationalKim Jong Un a testat personal o conservă nord-coreeană...

Kim Jong Un a testat personal o conservă nord-coreeană de ultimă generație

Ilustrație: Marian Avramescu

Liderul de la Phenian, Kim Jong Un, se pregătește intens pentru un conflict armat cu vecina Coreea de Sud.

Șeful Coreei de Nord, având mare experiență militară, în lupte cu soldăței din plumb, știe că orice război presupune dependența de conserve.

Tocmai din acest motiv, Kim Jong Un a testat o conservă de ultimă generație.

Prezentat de agenția de presă nord-coreeană drept tancul liderului, conserva la care au muncit un milion de cetățeni model (același model) s-a dovedit extrem de performantă într-adevăr, păstrându-l vidat de restul lumii pe liderul de la Phenian, conservat în propria grăsime.

Ultima tehnologie de luptă nord-coreeană se anunță indestructibilă chiar și în fața Statelor Unite, cât timp Republica Populară Chineză nu va mai exporta deschizătoare de conservă la Washington.

Este de așteptat ca și premierul Marcel Ciolacu să comande o conservă de ultimă generație de la partenerul declarat Coreea de Nord, pentru a-l păstra pe președintele Klaus Iohannis într-o cămară de lux de la RA-APPS.


Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare