HomeActualitateInternationalMai mulți români au fentat controalele terestre din Austria,...

Mai mulți români au fentat controalele terestre din Austria, după ce s-au costumat în pădure

Ilustrație: Marian Avramescu

Mai mulți români au găsit o metodă ingenioasă de a trece de controalele terestre impuse de Austria chiar și în spațiul de liberă circulație Schengen, fără să le fie verificate documentele.

Românii s-au deghizat în stejari seculari și în brazi din pădurile României și au fost primiți cu brațele deschise chiar de cancelarul austriac Karl Nehammer.

Șeful guvernului de la Viena a considerat că este vorba de un cadou din Transilvania, semnat de președintele Klaus Iohannis, drept mulțumire că Austria și-a dat acordul ca porcii care zboară la București să intre și în spațiul de liberă circulație aerian.

Vechile obiceiuri mor greu!

Autoritățile austriece au dat acum în urmărire generală o pădure românească fugară, care, din informațiile Vienei, vrea să treacă granița în Germania.

Suporterii români s-au grăbit totuși.

Turneul final al Campionatului European de Fotbal EURO 2024 este organizat abia la anul.

Așa s-a grăbit și fostul primar din Baia Mare, Cătălin Cherecheș.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare