AcasăActualitateMai mulți pensionari speciali, pentru un primar cu nevoi...

Mai mulți pensionari speciali, pentru un primar cu nevoi speciale

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, s-a temut de triumfalistele declarații politice fără sens rostite la unison de guvernanți și forțează angajarea tinerilor pensionari din Ministerul Afacerilor Interne (MAI) la Poliția Locală București (PLB), înainte de eliminarea pensiilor speciale.

Nicușor Dan garantează că nu vor mai exista drogați pe străzile Capitalei, după angajările masive din PLB, în principal, pentru că nu vor mai avea marfă.

Noua strategie de combatere a consumului de droguri în rândul boschetarilor: mai mulți consumatori în poliția locală.

După creșterea numărului gardienilor – polițiști – pensionari speciali în activitate nu se va mai auzi niciun zgomot care să perturbe liniștea publică din Capitală, deaoarece agenții vor distribui căști către cetățeni.

În plus, poliția locală nu va fi niciodată acuzată că a omorât în bătaie consumatori.

Cel mult vor bate tablele, în căutare de un zar de 6 – 6, care să le mențină părintele adoptiv la conducerea Ptrimăriei Bucureștilor.

Noii gardieni vor avea sarcina de a deplasa primarul general pe străzi, cărând scaunul de primar general – fără rotile, pentru că nu a existat buget, evident, din cauza Gabrielei Firea – pe umeri.

Scaunul de primar nu a fost prevăzut cu roți și pentru a nu se lovi de lipsa de rampe de la instituțiile publice subordonate PMB.

Ilustrație: Marian Avramescu

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare