AcasăActualitateOpriți-vă, bă, islamiștilor, că s-au terminat fecioarele!

Opriți-vă, bă, islamiștilor, că s-au terminat fecioarele!

După epidemia de Moarte Neagră, care a decimat-o acum vreo șapte secole, Europa se confruntă azi cu o epidemie căreia unii îi spun deja ”Moartea Maro” – deși noi, academicienii corecți politic, condamnăm cu toată fermitatea asemenea denumiri rasiste, xenofobe și șovine, care nu fac cinste unui om modern, multiculturalizat și multifărâmițat de bombe artizanale. În câțiva ani, molima s-a întins în tot Occidentul: de la gara din Madrid la metroul londonez, de la aeroportul din Bruxelles până la Bataclan și de la Nisa la Munchen. Și, dacă prin Franța și Belgia știam sigur că băieții ăia mai arămii care se dădeau cu bomba, mitraliera sau camionul prin mulțime, sufereau de boala asta, prin Germania autoritățile încă mai cred că e vorba de o altă maladie, mai precis de depresie.

De vreo trei zile, a dat o depresie în bieții musulmani din Germania de zici că au băut toți din cană după Mădălina Manole. N-apuci să deschizi televizorul sau calculatorul, că imediat afli: cutare a început să dea cu toporul prin tren, cutare a împușcat oameni la întâmplare prin mall, cutărică a sărit cu maceta să ia gâtul la nemțoaice pe stradă, cutărescu s-a detonat într-un restaurant. Toți sunt musulmani. Nu e unul creștin, budist, jainist, animist, închinător la copac sau la cheia de 14. Și, când să spui și tu că astea sunt acte teroriste, vine poliția germană și te contrazice, explicându-ți, savant, că nu e vorba de acte teroriste. Că oamenii care s-au sinucis nu erau musulmani fanatici, ci cetățeni respectabili, suferind de o formă gravă a bolii, numită ”depresie allahhakbarită” și care se manifestă prin nervozitate, dorința acerbă de a tăia, spinteca, mitralia, detona pe cineva și prin strigătul ”Allah Akbhar”, repetat ca sughițul.

Precum cu siguranță v-ați dat seama, milițienii germani, care sunt un fel de variantă mai retardată a milițienilor francezi, nici nu concep că musulmanii din Germania, fie ei refugiați sau nu, ar putea face rău în mod voit. Pentru ei, violurile comise de Anul Nou și pentru care un neamț sadea ar fi înfundat pușcăria ca Berilă, nu au fost violuri, ci un vechi obicei musulman, intitulat ”babardirea în grup”. Pentru ei, atacurile din ultimele zile n-au fost atentate teroriste, ci manifestări ale unor bieți oameni depresați.

Dom’le, eu înțeleg să fie arăbetele depresat la noi – și ați văzut că, atunci când au greșit drumul și-au trecut granița în România, plângeau bieții refugiați de sărea iPhone-ul pre dânșii, deci clar intraseră în depresie. Dar ce motive ar avea ciuhapii să se depreseze în Germania? Că acolo e Raiul pe pământ: alocația e mare, condițiile de viață excelente, păpica ieftină, șaorma cu de toate, să tot trăiești. Atunci de ce naiba ăștia se depresează pe capete? Și, bun, accept că se depresează, n-o fi usturoiul din șaormă bio, o fi aerul condiționat prea tare, o fi salteaua Relaxa prea moale, dar atunci de ce naiba nu se sinucid ca orice deprimat normal la cap? Nu știu, să se arunce de pe bloc, în fața metroului, să bea un Furadan cu gheață, s-o mierlească singuri, fără să mai ia cu ei și niște nemți get-beget, care ar mai fi trăit, săracii, dacă nu le-aducea Merkel frățiori tuciurii pe cap.

Acum, văd că autoritățile germane au decis să ia ”măsuri dure” în privința armelor de foc. Păi asta e soluția, herr-ilor? Mâine-poimâine o să interziceți și macetele, topoarele, toporiștile, cuțitele, bricegele, pilele de unghii și forfecuțele. O să interziceți totul, dar și chiar atunci sigur se va găsi vreun musulman din ăsta deprimat care să bea niște acid, să se dezbrace la peleul gol și să se urce pe mese la Oktoberfest, ca să dea cu jetul pe voi, de fraieri ce sunteți.

Oameni buni, frau Angela, musiu Hollande, dragi tovarăși și naș Floreo, dacă vreți să mai iasă neamțul, francezul, europeanul, în general, vreodată liniștit din casă, singura soluție nu e să ascundeți adevărul hâd sub explicații penibile și să mențineți o Europă după chipul și asemănarea voastră, adică pizdificată. Singura soluție, dacă tot ne fluturați fantoșa asta cu depresia, fiindcă n-aveți curajul să spuneți lucrurilor pe nume, e să declarați pandemie pe tot continentul, să-i băgați pe toți islamiștii în carantină, că nu știi când dă allahhakbarita peste ei și, mai ales, să le explicați frumos că, la câte atentate depresive s-au comis în ultimele luni, sigur s-au terminat de mult fecioarele, iar Profetul nu agreează himenoplastia.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare