HomeActualitateParlament şi Cantonament

Parlament şi Cantonament

În această toamnă România va găzdui Campionatul de Fotbal Interparlamentar, la care vor participa opt selecţionate. Ca gazdă a competiţiei, ţara noastră porneşte favorită, specialiştii apreciind că parlamentarii români sunt imbatabili în tehnica înscrierii golurilor din orice poziţie. Selecţionerul Tăriceanu va apela doar la nume necunoscute publicului larg – aleşi tineri şi dornici să realizeze şi ei cât mai multe goluri antologice. Singurul titular celebru este  atacantul Zgonea, căpitanul formaţiei. Iată unsprezecele de bază preconizat:

Dreptaciu – Mânuţă, Pungă, Palmea, Lotruţ – Schpertz, Labea, Mita, Chimirel – Zgonea, Găbjeală.
Rezerve: Mânariu – portar; Zarcă, Beleaua – fundaşi; Vrăjitoru, Pontoarcă – mijlocaşi; Ciordea şi Piluţ – atacanţi.

Echipa se pregăteşte intens, studiind scheme de joc în timpul şedinţelor parlamentare şi alergând zilnic pe holurile kilometrice ale măreţului Cantonament al Poporului. Comisiile pentru Sport din ambele Camere fac un apel fierbinte către DNA de a se abţine până după Campionat de la împuţinarea lotului prin convocare cu citaţie. Am obţinut o scurtă declaraţie a antrenorului principal, în pauza unei partide amicale PSD – Restul Lumii:

"Deşi eu mă pricep mai mult la motociclete, trebuie să remarc că suntem clar favoriţi, mai ales de când procurorii au lăsat-o moale cu atacurile, fiind şi la ei extrasezon. Personal, îmi doresc să întâlnim în prima partidă Ungaria, deoarece au un joc previzibil pe extrema dreaptă. Văd o finală România – Moldova, fraţii de peste Prut fiind singurii care au depăşit, ca şi noi, miliardul oficial de goluri bugetare. Rog pe toată lumea ca în perioada Campionatului să facem abstracţie de neînţelegerile obişnuite şi să dovedim unitate şi patriotism. Cum spune alegătorul nostru majoritar: pe ei, pe mama lor!"

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare