HomeActualitatePentru un aer curat, ca la țară, aducem toaleta...

Pentru un aer curat, ca la țară, aducem toaleta în fundul străzii!

ONG-urile se plâng de calitatea scăzută a aerului din București, dar, de la petrecerea de Crăciun pe care și-a organizat-o la Partidul Social Democrat, pentru a demonstra susținerea pe care o are din partea militanților, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, le transmite tuturor cetățenilor că nu sunt motive de panică.

Edilul-șef are deja un plan foarte bine stabilit pentru a crește calitatea vieții din București.

Poluare există în mai toate marile orașe din Europa, astfel că trebuie schimbată mentalitatea: “vrem o Capitală ca afară”.

Este bine cunoscut faptul că în mediul rural din România se respiră un aer mult mai curat decât la oraș.

Astfel că primarul general propune o Capitală ca la țară.

Și primele măsuri în acest sens au fost luate deja, chiar începând de la kilometrul zero al Capitalei, din Centrul Istoric.

Unde importurile României de ucraineni și ruși încă sunt la un nivel foarte ridicat, unde zeci de vecini de la granița țării noastre așteaptă la oficiu pentru a obține cetățenie, exact acolo, Primăria Capitalei nu asigură nicio toaletă publică.

Acestea, pentru că Bucureștiul trebuie să fie bio, totul ca în natură. Iar conform modelului rural, toaleta își are locul în fundul curții. În acest caz, în fundul străzii.

Primarul general vrea să reducă poluarea din cartierele bucureștene, precum Berceni, unde nivelul noxelor a fost identificat ca fiind foarte ridicat.

De aceea, Gabriela Firea vrea să aducă mașinile în Centrul Istoric al Bucureștiului.

În același timp, pentru a le arăta bucureștenilor cum se poate trăi ca la țară și în Capitală, transferul de ilfoveni în administrația publică locală trebuie să continue.

Dacă Bucureștiul nu poate ajunge la aerul de țară, este adus aerul de țară în Capitală.

Sub Gabriela Firea, Primăria Municipiului București va continua și încurajarea mersului pe jos, evident, tot din considerente ecologice. Tocmai din acest motiv, tot mai multe autobuze și tramvaie sunt lăsate în depouri, iar tot mai multe linii de tramvai sunt nefuncționale.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare