HomeActualitateTrump a lansat Call of Duty – Occupy China:...

Trump a lansat Call of Duty – Occupy China: ”l-am strâns de gât pe Xi Jinping cu două bețișoare de urechi chinezești!

După ce a jucat Call of Duty în toată perioada protestelor americane, în buncărul de la Casa Albă, Donald Trump a decis să iasă la o ședință foto demonstrativă în fața bisericii Sf. Ioan, din imediata vecinătate a Casei Albe.

Trump a vrut să ofere publicului, în același timp, o fotografie memorabilă, dar și un mesaj lipsit de echivoc, fapt pentru care a apărut în fața fotografilor ținând în mână ultimul DVD din seria Call of Duty, axat pe Operațiunea Occupy China. A fost cu siguranță un gest surprinzător, însă extrem de apreciat de asistență, cu atât mai mult cu cât președintele american a comentat în stil propriu momentul de final al jocului: ”Am reușit să ocupăm Beijingul după o ofensivă de doar câteva zile. La final l-am alergat pe Xi Jinping prin dormitoarele Palatului Interzis și l-am strâns de gât cu două bețișoare de urechi chinezești!”.

După ce fotografiile au apărut, Donald Trump a fost criticat dur pe Twitter. Democrații l-au ironizat pe președintele american, susținând că el nu este un luptător veritabil, ci doar un mareșal de sufragerie. Opoziția spune că ședința foto a fost doar o tactică de campanie, fiind regizată pentru ca Trump să poată câștiga de partea lui voturile diasporei chineze din exil, în compensare pentru votul lipsă al comunității afro-americane.

Donald Trump nu a răspuns încă la critici, dar a anunțat, pentru mijlocul acestui an, faptul că, în condițiile în care va câștiga alegerile prezidențiale, va sărbători acest eveniment lansând un nou episod din seria Call of Duty, intitulat ”Occupy Kremlin and smash entire Putin Regime!”

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare