AcasăCulturăNicușor Dan, rol dublu în “Prinț și cerșetor”

Nicușor Dan, rol dublu în “Prinț și cerșetor”

IlustrațieȘ Marian Avramescu

O nouă punere în scenă a celebrului roman al lui Mark Twain “Prinț și cerșetor” este programată pentru campania electorală a primarului general al Capitalei, Nicușor Dan.

În rolul prințului: Nicușor Dan, candidatul care își permite să spargă cei mai mulți bani pe panourile publicitare, promovare online, televiziuni cu audiență scăzută și sondaje pe Piele(anu) de porc, pe gustul clientului.

În rolul cerșetorului: Nicușor Dan, care vrea bani de la fanii săi – luptători cu facturile pentru frigul și apa rece furnizate de Compania Municipală Termoenergetica București S.A.

Regia: Nicușor Dan, matematicianul pentru care, în administrație, oricât adunat cu oricât dau zero.

Finanțare: Plicușor Dan

Vizionare plăcută, Marcel Ciolacu!

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare