AcasăCulturăUrmătorul best seller: “Ocolul Pământului în două mandate”de Jules...

Următorul best seller: “Ocolul Pământului în două mandate”de Jules Werner

Ilustrație: Marian Avramescu

Primul scriitor contemporan și turist al țării, președintele Klaus Werner Iohannis, este pregătit să-și încheie concediul de un deceniu petrecut la Palatul Cotroceni cu o nouă apariție editorială de senzație

După “Pas cu pas”, “Primul pas” și alți pași ca racul cu care a mânat România spre aderarea la spațiul de liberă circulație Schengen, șeful statului mai pregătește un volum captivant.

ACADEMIA CAȚAVENCU a reușit să afle titlul următoarei opere ce va purta semnătura lui Jules Werner: “Ocolul Pământului în două mandate”.

Volumul va reuni experiențe în afara granițelor, prin care președintele-scriitor a întărit relațiile statului roman cu țări pe care cei mai mulți diplomați români nu știu să le localizeze pe hartă.

Adept al viziunii filosofului Tudor Chirilă, Jules Werner le-a demonstrat tuturor că în diplomație nu reușești “numai în costum” și că “un slip e de-ajuns”.

Apariția editorială va fi sponsorizată din taxele și impozitele românilor, majorate prin bunăvoința organizației de sprijinire a literaturii “Guvernul Meu”.

Prefață: Marcel Ciolacu.

Cartea ar fi fost disponibilă și de Black Friday, dar autorul este puțin plecat.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare