HomeFeatured homeEXCLUSIV: Victor Ponta şi-a schimbat freza chiar din prima...

EXCLUSIV: Victor Ponta şi-a schimbat freza chiar din prima zi a anului!

La cumpăna dintre ani, pe când voi mitraliaţi sarmale şi caltaboşi la foc automat, gurnaliştii de la un cunoscut tabloid naţional se aflau în misiune la Monte Carlo spre a sorbi direct de la sursă înţelepciunea neasemuită a vestitei dive Mihaela de la Piatra-Neamţ, fostă Ţiganu, fostă Bănică, fostă Schwartzenberg, actualmente Rădulescu. Din păcate, băieţii au făcut scurtă la mână de cât au apăsat pe interfon, dar nu le-a răspuns nimeni, semn că diva ori prezenta, pe bani grei, Revelionul la Căminul Cultural din Corocăieşti, ori se afla prin cine ştie ce staţiune de fiţe, la schi nautic.

Dezamăgiţi că rataseră subiectul, tabloizii tocmai se pregăteau să se urce în primul avion, când să vezi minune a jurnalisticii de investigaţie: dintr-o frizerie tocmai ieşea un domn care li se părea vag cunoscut. Iniţial, unul dintre ei, mai novice într-ale meseriei, s-a lăsat păcălit de trăsăturile asiatice ale domnului şi le-a strigat celorlalţi: „Bă, fraţilor, să moară talentul meu de paparaţ dacă ăsta nu e Mister Pink!”. Imediat, colegii lui l-au lămurit că domnul Pink, viitorul soţ al lui Moni Gabor, stă în Los Angeles, deci n-are ce căuta la Monte Carlo, dar ei au făcut o observaţie şi mai şocantă: domnul în cauză era nimeni altul decât Victor Ponta! Imediat, au tăbărât cu bliţurile pe el şi, vrând-nevrând, liderul PSD a trebuit să le acorde un interviu.

Cum afară era destul de frig, el i-a invitat la o cafea în sediul filialei locale a USL din Monte Carlo şi le-a explicat motivul prezenţei sale acolo: „Am venit să particip la raliul de la Monte Carlo, chiar dacă ştiu că n-am nicio şansă de victorie. Aşa mi se întâmplă de fiecare dată şi la alegeri, dar asta nu mă descurajează, fiindcă eu sunt un sportiv adevărat şi cred că important e să participi, nu să câştigi. Am făcut ieri nişte viraje, aşa, de sfârşit de an, dar aveam părul cam lung şi îmi intra în ochi când îmi îndesam casca pe cap, aşa că am decis să mă tund. Spre norocul meu, am găsit aici, la Monte Carlo, un frizer asiatic, pe care mi l-a recomandat bona filipineză. Omul ia ieftin, tunde scurt şi vorbeşte mult: se vede clar că are concepţii de stânga, deci e de încredere. Atât m-a tocat la cap, că până la urmă m-a convins să îmi schimb freza, cică din cauza asta nu am succes la alegători. Aşa că, precum vedeţi, am optat pentru o tunsoare victorioasă, à la Kim Jong-un, noul lider de la Phenian, care este pentru mine un model de conducător luminat la cap, mai ales în părţi”.

Şi trebuie să recunoaştem cu toţii, privind această fotografie furnizată nouă, din spirit de colegialitate, de inimoşii gurnalişti, că, graţie noii sale frizuri, Victor Ponta chiar a căpătat alura de învingător a lui Kim Jong-un. Cu siguranţă că, atunci când îl vor vedea, românii fie vor plânge în hohote, mai ceva ca la înmormântarea Marelui Dictator de la Phenian, fie vor râde cu lacrimi de cum poate s-arate Micul Procuror.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare