HomeFeatured homeȘoșoacă are dreptate împotriva polițiștilor rutieri: nu există un...

Șoșoacă are dreptate împotriva polițiștilor rutieri: nu există un bolid care să poată rula cu 100 km/h, cărând senatoarea și toate aberațiile ei

Ilustrație: Marian Avramescu

Senatoarea cu mult SOS, dar totuși fără gust, Diana Șoșoacă, a avut dreptate când i-a acuzat pe agenții Brigăzii de Poliție Rutieră a Poliției Române că i-au suspendat permisul de conducere auto, pe durata campaniilor electorale, doar în serviciul președintelui Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu.

Oamenii de știință – de această dată, din Federația Rusă, nu din Statele Unite ale Americii sau din Marea Britanie, cum este împământenit – au demonstrat că nu a fost încă inventat sau cel puțin introdus în producția de masă autovehiculul care să o poată transporta pe Dioana Șoșoacă împreună cu toate aberațiile acesteia și să poată rula cu peste 100 de kilometri pe oră.

Potrivit savanților de la Kremlin, tonajul tâmpeniilor emise de Diana Șoșoacă  nu pot fi suportate decât de un portavion rusesc.

Ori un astfel de utilaj nu are cum să se învârtă la infinit într-un sens giratoriu dintr-o țară membră a Alianței Atlanticului de Nord (NATO).

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare