AcasăFeatured homeRareș Bogdan cheamă alegătorii din sate la vot, comasați,...

Rareș Bogdan cheamă alegătorii din sate la vot, comasați, ca să nu permită accesul extremiștilor cu ceasuri de doar 1.000 lei în Parlamentul European

Ilustrație: Marian Avramescu

Europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan ne-a explicat, printr-un mesaj patriotic, că este datoria noastră, de români, să nu le permitem extremiștilor, cu ceasuri și de numai 1.000 de lei, să strice armonia din legislativul european.

De dragul românilor, peneliștii se lasă comasați de Partidul Național Liberal (PSD), așa cum l-au lăsat pe Marcel Ciolacu să le lărgească gaura de la covrig, cu experiența unui revoluționar tarabagiu din Buzău.

Este de datoria tuturor primarilor de comune din PSD și PNL, cu bugete locale suficiente pentru bomboane agricole, să ia alegătorul de la coada vacii și să-l scoată la urne pentru a scoate extremiștii din Parlamentul European, chiar dacă sătenii nu au idee unde se află această instituție.

Românul adevărat trebuie să înțeleagă că AUR-ul e bun doar la ceasul de la mână, iar mesajele populiste trebuie să vină doar de la un partid istoric.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare