HomeTechInteligența artificială, limitată în alegerile din România. Tot prostia...

Inteligența artificială, limitată în alegerile din România. Tot prostia naturală va dicta rezultatele

IlustrațieȘ Marian Avramescu

Mulți politicieni și analiști sunt îngrijorați de modul în care inteligența artificială s-ar putea implica în campaniile electorale din acest an, răspândind mesaje false.

Specialiștii în domeniu, de la Bill Gates în sus, vin însă cu mesaje liniștitoare pentru politicienii de pe Dâmbovița: puterea inteligenței artificiale este extrem de limitată în alegeri organizate în țări precum România.

În cazul alegerilor democratice din țara noastră, tot prostia naturală va dicta rezultatele.

Studiile arată că românii nu sunt tentați să adreseze celebra întrebare a cetățeanului turmentat, “Eu cu cine votez?” inteligenței artificiale, ci, mai repede preotului sau cârciumarului.

Există posibilitatea ca, după super-anul electoral 2024 din România, inteligența artificială să iasă prostită de tot.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare