HomePoliticPresedinte si alti functionariCapitalismul crescut la piept de comunism aniversează 94 de...

Capitalismul crescut la piept de comunism aniversează 94 de ani cu Ion Iliescu

Ilustrație: Marian Avramescu

Astăzi, democrația capitalistă alăptată de comunismul de dinainte de anul 1989 aniversează 94 de primăveri cu Ion Iliescu.

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, i-a pregătit lui Ion Iliescu un șirag de covrigi întăriți de Buzău, care să-i amintească de gustul copilăriei comuniste, doar și-o rupe dinții.

Ciolacu și guvernul său i-au pregătit lui Iliescu și o lege a funeraliilor prezidențiale, dar în care ar putea să cadă ei, cu mult înaintea lui Nea Nelu.

Marcel Ciolacu își face calcule, pentru a identifica rolul cu care ar putea intra el în istoria României, începând cu 2024, după: președintele cu trei mandate în două mandate, Ion Iliescu; președintele cu un mandat invizibil, Emil Constantinescu; președintele cu mandat de o noapte, Mircea Geoană; președintele-jucător și turnător în pahare și nu numai, Traian Băsescu; președintele cu mandat pe întreg mapamondul, Klaus Iohannis.

Mii de mineri sunt așteptați la aniversarea primului președinte din România post-ceaușistă!

Baie de mulțime în Piața Universității, la care nu va participa fostul șef al statului, dar trecătorii ar putea simți libertatea pe propria piele.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare