AcasăTechPe Litoral au apărut SUV-urile de plajă cu care...

Pe Litoral au apărut SUV-urile de plajă cu care poţi da o tură prin mare fără să fii amendat!

În București, orice cocalar în devenire visează să aibă la poartă un merţan de top, deşi, de obicei, e nevoit să se mulţumească să circule cu STB-ul sau chiar pe jos.

Pentru clubul cocalarilor care nu-şi pot permite o maşină mai de soi, avem însă veşti bune: anul acesta îşi pot procura papuci de firmă în care să arate la fel de baştani precum ar fi arătat şi într-o maşină de lux. De pildă, ei pot opta pentru un Opel, un Renault, o Toyota sau un Nissan şi, dacă mai pun vreo zece lei, dealer-ul lor chinez din ”Dragonul Roşu” dă o comandă la mama lui, în China, şi le aduce şi Bemveu, tapiţat cu piele şi talpă vară/iarnă cu rizuri groase, ca să nu intre în acvaplanare.

Nu mai vorbim de faptul că, dacă un cocalar cu papuci Nissan îl ia în cârcă pe un alt cocalar cu papuci Nissan şi dă o tură cu el, se cheamă că merg amândoi cu Nissan Patrol 4 x 4, nu? Iar dacă, înainte de asta, au ras și niște porumbi fierți, ca desert la două porții de iahnie calitatea întâi, pe la terasele de pe faleză, se cheamă că vor fi îndeplinite și condițiile de omolagare a propulsiei hibride, pe bază de GPL.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare