HomeVedeteMaestrul Zamfir şi cele 44 de mucenicii ale sale

Maestrul Zamfir şi cele 44 de mucenicii ale sale

I-auzi, brâul: cică preconizata nuntă a maestrului Gheorghe Zamfir (a domniei sale cu aleasa inimii sale) se izbeşte de un impediment religios: diferenţa de vârstă numărând 44 de ani nu prea ar fi pe placul regulamentelor bisericeşti, iar preotul oficiant va trebui să ceară dispensă de la ocârmuitorii BOR. S-o luăm pe îndelete, ca să nu ne înfuriem noi mai tare decât Maestrul personal:

Românul autentic (Mădălin Voicu nu prea ar fi de acord cu sintagma, dar asta-i altă poveste) Gheorghe Zamfir a fost hăituit o viaţă-ntreagă de oculta internaţională, Masoneriile de toate felurile, invidioşii din showbiz, Poliţiile Mondiale, reptilienii galactici şi naiştii rivali din constelaţia Arcturus tocmai datorită faptului că este aşa, român adevărat şi zicător de of şi dor din instrumentul lui Pann. O vorbă spune că de nu eşti atins puţin la cap, nu ai ce căuta printre genii. Maestrul Zamfir îndeplineşte condiţia cu asupra de măsură, având geniu cât trei Vadimi şi cinci Funari la un loc. Şi acum, după o existenţă de luptă cu forţele Răului, vine Biserica Naţională însăşi cu nişte precepte medievale şi-i cere dispensă la însurătoare.

Artistul s-a îndrăgostit de juna Nicoleta încă pe când era mult mai tânăr (70), iar dânsa a corespuns pe deplin la amoarea celui care, la momentul precizat, dormea cu 28 de câini în pat, deoarece se considera tatăl lor. S-au iubit mult timp ca doi adolescenţi şi acum, ajunşi la maturitate (75, respectiv -44) o fac tot cu maturitate, de unde rezultă necesitatea unui contract legal. Succesul la femei al marelui naist este moştenit din familie, tatăl lui fiind (după afirmaţiile personale, deci prudenţă maximă!) cel care a dezvirginat-o pe Elena Ceauşescu. Probabil că de-aici i s-au şi tras persecuţiile din partea Securităţii, care şi azi îl mai vânează când nu-şi ia la timp medicamentele. 

O altă mare dragoste a Maestrului a fost, după revenirea postrevoluţionară în patrie, căţeluşa sa de atunci (nu contează anul sau momentul). Iubita a sfârşit însă călcată de o maşină, prilejuindu-i îndoliatului să-l identifice, la televizor, pe ucigaşul din umbră: maleficul Ion Iliescu. Noroc că mititica se reîncarnase rapid într-o altă căţeluşă, pe care stăpânul a recunoscut-o imediat şi a readus-o acolo de unde o smulsese monstrul zâmbăreţ. Conflictul personal al arhanghelului Zamfir cu demonii începuse cu mult timp în urmă (1984) când, într-o biserică din Germania, eroul nostru i-a declarat război Satanei, spunându-i-o drept în faţă şi fără teamă: "Te pulverizez!" Cu pulverizatul menţionat nu prea i-a ieşit suflatul în ţeavă, Satana pulverizându-l de mai multe ori pe el, mai ales financiar. Plus satanele feminine ce i-au pulverizat banii, toate infiltrate în anturajul său ori de negrele legiuni cereşti, ori de Securităţile şi Masoneriile pământeşti. 

Ca să tragem, totuşi, o linie finală şi un haloperidol pe gât, în cinstea Maestrului, trebuie să spunem că, de data asta, îi suntem alături: un artist credincios şi dedicat răpunerii satanelor ar trebui exceptat de la regulamentul clerical învechit, contrar singurului sentiment uman ce sublimează nebunia: dragostea. Lăsaţi, dragi Părinţi, omul să se aşeze la casa lui, 44 de ani nu sunt un capăt de ţară românească şi pravilă bisericească! Dac-ar fi fost 66 diferenţa cine-i mai dădea dispensa, socialistul de la Vatican care crede în extratereştri? Nea Gică, zi-le una ca la noi, Nemuritorule!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare