HomeVedeteBecali, mai mult ca Sfânta Treime: În numele Patronului,...

Becali, mai mult ca Sfânta Treime: În numele Patronului, Antrenorului, Pasagerului și Șoferilor, FCSB Amin!

Ilustrație: Marian Avramescu

Finanțatorul Fotbal Club FCSB, Gigi Becali, a luat-o pe urmele formației sale și a ajuns cu bolidul în șanț.

Pe lângă “extorsiunea unui burlan, care a produs un degajament” și a provocat accidentul, s-a identificat o nouă criză de personalitate a latifundiarului din Pipera.

Astfel, după ipostazele de patron și antrenor, în care se află simultan la Fotbal Club FCSB, Gigi Becali s-a mai autoidentificat în două roluri, în același timp: pasager și șofer.

La acestea se adaugă și postura de victimă, Becali susținând că a mai existat un șofer mascat care a provocat accidentul.

Polițiștii nu au putut stabili, până în acest moment, dacă șoferul din celălalt automobil, care ar fi provocat accidentul, depășindu-l ilegal pe finanțatorul Fotbal Club FCSB este Gigi Becali în cea de-a cincea persoană.

Șoferul Gigi Becali și pasagerul Gigi Becali au căzut de acord că nu vor mai avea nicio pretenție de la șoferul mascat, doar ca acesta să recunoască: “FCSB e Steaua!”.

Prin noile sale ipostaze, Gigi Becali a ajuns să depășească – doar numeric, teoretic – Sfânta Treime, pe care o respectă și o preamărește, cu orice ocazie.

La clubul roș-albastru va exista o nouă rugăciune, ce va trebui rostită, înainte de fiecare partidă, de jucători și de persoana delegată să dea indicații la marginea terenului: “În numele Patronului, Antrenorului, Pasagerului și Șoferilor, FCSB Amin!”.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare