HomeVedeteCe miracol, e pe bune: strada Adrian Minune!

Ce miracol, e pe bune: strada Adrian Minune!

Recent, Adi Minune şi-a serbat cei 40 de ani de viaţă. Surse credibile ne-au declarat că manelistul a mai aniversat ceva în ziua respectivă: împlinirea a 40 de cm în înălţime. La aşa motive, e şi firesc că serbarea a fost o paranghelie cum rar s-a văzut în România. S-au băut sute de sticle de şampanie franţuzească (păi ce credeţi c-au făcut invitaţii cu ăia de 300 de euro de la guvernul francez?), s-au gătit berbecuţi la proţap, iar tortul, din partea soţiei sărbătoritului, a avut 30 de kilograme şi şapte etaje. Deşi invitaţii se aşteptau ca, la înălţimea aia, din tort să iasă vreo bunăciune siliconată care să-i cânte lui Adrian „La mulţ ani, mânca-ţ-aş valoarea matale!”, ei bine, din cele şapte etaje n-a ieşit nici măcar calul din sufragerie! Cei doi soţi şi-au făcut intrarea păşind pe un covor făcut din 500 de trandafiri. Albi, ca să fie contrastul puternic şi să aibă şi paparazii ce poza ca lumea. Cu prilejul acestei aniversări, cel mai frumos cadou i l-a făcut primarul localităţii unde mititelul domiciliază, Ştefăneştii de Jos, care, în aplauzele asistenţei, a spus: „Strada Făgăraş, pe care stă cel mai cunoscut locuitor din Ştefăneştii de Jos, va purta în curând numele de Adrian Minune”. Fiindcă semnalul a fost dat, asta înseamnă că tot în curând vom avea şi în Bucureşti străzile Vali Vijelie, Florin Necunoscutul, Sorinel Puştiul, Aleea Denisa Manelista, Intrarea Marian Talent şi, evident, Bulevardul Florin Salam. Un singur lucru m-a dezamăgit: că la o astfel de aniversare regească nu s-a eliberat şi tradiţionalul stol de ciori, pentru a aduce belşug sărbătoritului.

*Am citit în Libertatea că Oana Roman şi soţiorul ei frăgezel, Marius, s-ar fi distrat de minune mai zilele trecute. Titlul face toţi banii: „Oana Roman şi soţul, jocuri erotice între patru pereţi”. Deşi nu se precizează ai cui erau pereţi bănuiesc că e vorba nu de un dormitor sau o căbănuţă ceva, că astea-s strâmte, ci de vreo hală dezafectată de la Uzina Vulcan, singura în care ar fi putut încăpea atâta dragoste. În articol se spune că dolofana a vrut să-i facă mititelului o petrecere-surpriză şi, printre cadourile primite, s-a numărat şi un joc de „darts pe dezbrăcate”. Oameni buni, să ne înţelegem: o partidă, fie ea de darts, macao, şeptic sau toci cu Oana Roman, nu e cadou, e mai degrabă o pedeapsă sau o poruncă, pe lângă care aia cu ieşitul pe balcon în curul gol ca să strigi „Cucurigu” de trei ori e parfum. Porumbeilor le-a plăcut aşa de mult joaca încât, mărturiseşte Oana, nici nu şi-au dat seama când i-a prins dimineaţa. Mi se pare normal, la câta hectarul de şunci are pe spate, vă daţi seama câte ore i-a luat mimozei să-şi dea jos numai cămaşa? Sutienul nu cred că a apucat să şi-l dea, fiindcă s-ar fi anunţat la televizor că iar a fost un cutremur zdravăn în România, cu epicentrul situat în punctul de impact dintre sânii Oanei şi duşumea. Dacă Marusică era băiat deştept, se făcea că greşeşte panoul şi înfigea o săgeată de darts şi-n Oana, de-o auzeam pe urmă la Capatos lăudându-se: „Cura cu darts m-a ajutat să mă desumflu cu 20 de kile”.

*De la o vreme, Andreea Marin participă la un modul de „life coaching”, adică o găselniţă de ultimă oră în materie de păcălit fazani cu bani. Vedeta e atât de încântată de ce-i zic ăia acolo încât a declarat, pentru ziarul Ring, că aceste cursuri au ajutat-o să devină mai comunicativă în cuplu, ajungând, de pildă, să-l ţină pe bietul turcaleţ Tuncay până la două noaptea de vorbă. Andreea, după ce că ai primit de la Doamne-Doamne bărbat care nu te cafteşte, e tânăr, frumos, olecuţă di bataii şi engleză ştie, tu numai de asta te-ai găsit să-l ţii, de vorbă? Ţine-l şi tu de altceva la două noaptea, că o s-aveţi destul timp de discuţii după menopauză şi ştii cum se spune: Vorbeşti, nu vorbeşti, vremea ploii trece!

 

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare