HomeVedeteCodrin Ștefănescu, dat afară de la Antena 3 pentru...

Codrin Ștefănescu, dat afară de la Antena 3 pentru că risca să mănânce singur tot rahatul de la bufet!

Scandalul iscat aseară în studioul Antenei 3, între Dana Grecu și Codrin Ștefănescu, a fost pus de unii pe seama faptului că postul lui Felix Varanul a întors armele, trecând de partea poporului gânditor, după ce domnul Voiculescu și-a dat seama ce țeapă i-a tras Dragnea cu grațierea. Ei susțin că, de două săptămâni, vedetele postului n-au mai pus limbile, ci doar flegmele pe cei pe care îi periau de obicei, în speță pe pesedei, iar alungarea lui Codrin din emisiune a fost doar apogeul acestui conflict între reptile.

Din surse demne de încredere, am aflat însă că motivul pentru care Dana Grecu l-a dat afară așa,  ca între domni, pe Codrin Ștefănescu, nu are legătură cu libertatea lui Voiculescu, ci cu supraviețuirea vedetelor postului. Astfel, mai mulți angajați ai Antenei, care au fost martori oculari la scenă, au precizat că Dana Grecu devenea tot mai îngrijorată, pe măsură ce Codrin Ștefănescu vorbea, din cauza faptului că individul o să mănânce tot rahatul de la bufetul Antenelor.

„Se vedea pe fața ei că e speriată de apetitul absolut fabulos al lui Codrin. Probabil s-a gândit că dacă-l mai ține mult în emisiune, ăla o să fie în stare să mănânce tot rahatul cu care postul a fost aprovizionat ieri dimineață, pentru consumul zilnic. Și de aceea l-a gonit, să nu rămână ea nemâncată.” Amicii buni ai Danei susțin însă că aceasta nu e o fire egoistă și nu s-a gândit doar la ea: ”Știa că, după emisiunea ei, urmau să intre pe post și Gâdea, și Badea. Dacă mânca Ștefănescu tot rahatul de la bufet, vedetele postului cu ce se mai îndulceau, săracele, după o zi întreagă de mâncat numai acrituri?”

Pe de altă parte, lucrătorii de serviciu de salubrizare au fost impresionați de talentul și hotărârea de care Dana Grecu a dat dovadă: ”A luat gunoiul și l-a dat afară ca o adevărată profesionistă. Ne-a scutit de un efort imens și de multă greață, pentru că, după ce trecem pe la sediul Antenei 3, să luăm gunoiul, nu știm de ce, dar ne put pantofii groaznic vreo câteva zile, de zici că am călcat numai în căcați. Îți mulțumim Dana Grecu, că ne-ai făcut treaba, data viitoare promitem să dăm o bere”, au afirmat gunoierii. 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare