HomeVedeteDupă unt, acum și Salam sub cheie

După unt, acum și Salam sub cheie

Ilustrație: Marian Avramescu

Criza prețurilor care explodează la alimente de bază ale românilor continuă, în ciuda promisiunilor coaliției de guvernare privind plafonările.

După ce am putut vedea untul ținut sub lacăt în marile lanțuri de magazine, astăzi, autoritățile statului român s-au hotărât să lege și Salamul.

Salam a devenit un produs de lux, la 5.000 de euro felia.

Și vorbim de o felie pe care nici nu o vezi, asemenea celor din sendvișurile cu salam de sibiu sau șuncă de Praga comercializate în regimul regretat astăzi de ministrul Agriculturii.

Planul autorităților: Salam închis!

Românii nu vor mai vedea Salam în fața ochilor decât în campaniile electorale.

Noroc că 2024 este plin de astfel de perioade.

După postul Paștelui, politicienii sunt așteptați să dea dezlegare la Salam.

Ca să mai vedeți Salam, votați-vă primarul încă un mandat la ciolan!

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare