HomeVedeteO nouă prioritate românească: selfiul de pe lumea cealaltă!

O nouă prioritate românească: selfiul de pe lumea cealaltă!

O româncă a ajuns în tabloidul insular Daily Mail după ce a afirmat că bunica moartă i-a expediat un selfie pe telefon. Decedată în urmă cu trei ani, femeia era supărată pe nepoată că nu i-a dat de pomană şi i-a trimis selfiul când aceasta făcea gogoşi. Destinatara mesajului s-a dus cu gogoaşa atât la prezicătoare, cât şi la preotul parohiei; amândouă autorităţile locale au constatat autenticitatea evenimentului, care s-a umflat ca gogoşile şi a emigrat până în Marea Britanie.

Se dovedeşte din nou toxicitatea CNA-ului influenţat politic de la noi, cel care a desfiinţat ciocoieşte OTV-ul; nu doar că a lăsat poporul fără o serioasă sursă de informare, dar l-a lipsit pe Dan Diaconescu de cel puţin 25% din şansele la titlul prezidenţial. Atât apreciem potenţialul electoral al ştirii, dacă acum ar fi avut exclusivitate în garsoniera vrăjitorului Domnu' Dan.

Noutăţile de la Scurteşti, unde s-a petrecut minunea, sunt liniştitoare: nepoata, profesional sfătuită de ghicitoare şi preot, şi-a însuşit critica şi se duce zilnic la mormântul bunicii cu gogoşi. Noi – încă pe lumea de faţă – ne aşteptăm porţia în apropiata campanie electorală, la pachet cu selfiurile ofertanţilor. Că şi ei sunt pe altă lume, mult mai bună decât a noastră!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare