AcasăPoliticCioloș ar trăi în bigamie, cu Barna și Iohannis

Cioloș ar trăi în bigamie, cu Barna și Iohannis

Candidatul Alianței USR – PLUS la alegerile prezidențiale, Dan Barna, este anchetat pentru o presupusă deturnare de fonduri europene, ceea ce, spun unii, ar putea să-l scoată din cursa electorală.

Dar nu aceasta este marea grijă a lui Barna. Surse apropiate președintelui Uniunii Salvați România spun că marile emoții ale lui Dan Barna sunt legate de oposibilă rupere a mariajului cu liderul PLUS, Dacian Cioloș.

Barna se teme că, în cazul în care nu va obține un procent bun în primul tur, Cioloș s-ar putea întoarce la prima dragoste, actualul președinte, Klaus Iohannis. Se pare că dorința de a reuși în cariera de premier este mai puternică pentru Dacian Cioloș decât dragostea pentru liderul USR.

Apropiații celor doi vorbesc deja despre o poveste de dragoste care a ars repede.

Mai mult, se vorbește despre o bigamie a lui Dacian Cioloș, care nu s-ar fi despărțit oficial de cel care l-a dus pentru prima dată la altarul de la Palatul Victoria, Klaus Iohannis. Acest lucru explică și reacțiile de gelozie pe care Dan Barna le-a manifestat public față de președintele Iohanmnis, în ultima perioadă.

Nici Klaus Iohannis nu a uitat, se spune, de primul său premier și se pare că nu ar spune nu unei întoarceri a lui Dacian Cioloș în viața sa. Oricum, despre relația cu liderul Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, ar fi doar una de fațadă.

Tabloidele văd deja un divorț cu multe scandaluri între Dan Barna și Dacian Cioloș, cum a fost și în cazul despărțirii liderului Pro România, Victor Viorel Ponta, de partenerul său, președintele ALDE România, Călin Popescu Tăriceanu.

Iar ca telenovela să fie completă, ultimele zvonuri dau chiar o posibilă relație între Tăriceanu și Ludovic Orban, după ce acesta din urmă ar fi abandonat de Klaus Iohannis, cel mai probabil după alegerile prezidențiale.

Rămâne de văzut ce răsturnări spectaculoase de situație vor mai avea loc în telenovela Cotroceni.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare