AcasăPoliticPresedinte si alti functionariDupă “Pas cu pas” și “Primul pas”, Iohannis pregătește...

După “Pas cu pas” și “Primul pas”, Iohannis pregătește “Un pas în spate”. Prefață made in USA

Ilustrație: Marian Avramescu

Președintele Klaus Iohannis este tot mai aproape să scrie, nu o filă, ci chiar o întreagă carte din viața sa.

Ca în cazul precedentelor lansări editoriale de succes, tot “pasul” va fi laitmotivul operei prezidențiale.

După “Pas cu pas” și “Primul pas”, urmează “Un pas în spate” de la visul de a-și prelungi concediul de zece ani la Palatul Cotroceni cu o vacanță la Secretariatul General al Alianței Atlanticului de Nord (NATO).

Prefața operei “Un pas în spate” va fi scrisă chiar de președintele Statelor Unite ale Americii (SUA), Joe Biden, din ce își mai poate aminti și el, evident.

Premierul Ungariei, Viktor Orban, își menține promisiunea de a-l susține pe Iohannis și îi va traduce pasul final în politică și în limba maghiară, dar cu fonduri de la Ministerul Culturii din România.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare