AcasăPoliticEdiliu din Voluntari dă omorul la țărani!

Ediliu din Voluntari dă omorul la țărani!

Nervos pe un sărac d-ăsta cu drept de vot care a îndrăznit s-o huiduie pe primărița Vrânceanu Știrea, numitul pandele, primar al comunei Voluntari și soț de-al doilea al Văduvei Vesele s-a apucat să rupă oase. Victima mardeiașului pandele este un oarecare Bogdan Dinulescu. Omul a declarat că motivul pentru care golanul de la primăria Voluntari i-a administrat un cap în gură este acela că ar fi participat la un protest organizat la Arcul de Triumf împotriva Albinuței. Pe înregistrările camerelor de supraveghere din parcarea în care a avut loc incidentul se observă cum pandele dă ocol unor mașini în încercarea disperată de a-l intercepta pe revoluționar. La un moment dat un alt individ iese dintr-o coșmelie alăturată și este luat pe piept de golanul pandelică. Omul s-a retras rapid deoarece, fiind mai inteligent, a cedat. După câteva mișcări circulare în jurul unei mașini pandele se lansează pe un curs de interceptare și pune mâna pradă. Cu o mișcare scurtă copiată din arsenalul bagabonților de ferentari ediliul a reușit să plaseze un cap în gură protestatarului care a îndrăznit să-i huiduie muierea.

Am vrea să dăm puțin filmul înapoi și să-i recomandăm lui pandelică o mișcare pe care am văzut-o noi într-un film cu brusli, la video. Deci, pandelică, fii pe fază: te dai o jumătate de pas în spate, identifici zona buricului, te lași un pic pe genunchi și când ajungi cu fruntea la 2 cm de ombilicul fraierului arde-i un cap sub burtă! S-ar putea ca gura să-ți ajungă într-o zonă nepotrivită. Dar tocmai asta este ideea. Mușcă-l tare și fugi! O mesteci tu pe drum și dacă nu-ți place scuipă în batistă.

Prostie în lanț pe axa Deva-București. În România prostia este la mare cinste și uniform distribuită. Ea este localizată în toate provinciile istorice ale țării și uneori se interconectează rezultând rețele de prostie greu de destructurat. Spre exemplificare să luăm cazul spitalului din Deva. În 2011 Ministerul Sănătății, ca reprezentant al prostiei cu ștaif, de capitală, a alocat 100 de milioane de lei pentru construirea unui spital măreț în micul oraș transilvănean. După cinci ani, din mâinile meșterilor constructori a ieșit o ditamai hardughia de 7 etaje și 200 de paturi. Paturi vorba vine căci meșterii transilvăneni au tocat toți banii pe clădire și nu mai au șfanț pentru dotări. Și, ca și în bancul cu bordelul fără prostituate dar cu organizare impecabilă, nici românii verzi din Ardeal n-au prevăzut că vor avea nevoie de ceva personal. În lipsa celor 60 de milioane de lei necesari dotării spitalului oficialitățile locale au tăiat totuși panglica hardughiei urmând ca în zilele următoare să pună și firma ca să se prindă populimea că acolo este un spital. Iată cum prostia trans-națională lovește perfect, de la Capitală și până în Ardeal, fără ca pe traseu să existe o minte luminată care să se prindă că medicină fără doctori și aparatură nu se poate.

L-au blocat pe Nicușor Dan nenorociții! Faze inacceptabile se petrec în țară. Crăișorul Nicușor Dan, de la Uniunea Salvării Naționale, nu poate frecventa ședințele Consiliului General al Municipiului București, unde l-a ales lumea, deoarece PSD i-a blocat fuziunea: ”În momentul acesta, formal, eu nu mai sunt membru USB, ci USR. Mandatul în CGMB este de membru USB. Din momentul în care am candidat la alegerile parlamentare, sunt membru USR. De ce nu pot să merg la ședințe? Pentru că PSD a blocat procesul de fuziune”. Explicația hipsterului neo-marxist este foarte corectă. Deci, omul s-a apucat să salveze Bucureștiul imediat după alegerile locale. Și cum salva el așa și-a dat seama că trebuie să salveze și țara, dacă tot s-a apucat. Așa că pentru a fi mai eficient a încercat să sudeze de USB o rangă politică pe care a numit-o USR, unde R vine de la România. Scopul era să lungească puțin brațul forței. Numai că pesediștii au venit și i-au furat electrozii (de la cap) blocând astfel procesul de sudură. Rămas și fără USB Nicușor n-a mai avut cum să salveze Bucureștiul și, ca atare, nu s-a mai dus la ședințele CGMB. Logic. Că numai cu așchia Clotilde în afară de gargară nu prea poți să faci și altceva. Războinicul absent a anunțat că vizează organizarea unui referendum, la fix un an de la alegerile locale, cu scopul de a o demite pe Pandeluța Știrea. Iar dacă vreun alt blocaj de la PSD nu-l va împiedica să meargă la vot, Nicușor chiar ar putea scrie istorie. Sau geografie. Sau mai bine, o demisie.

I-a luat la omor cu Biblia! La școala din Vizantea Răzășească, județul Vrancea, timpul n-a mai avut răbdare. Profesorul de religie Jan Vasilescu n-a mai răbdat deranjul pe care-l făceau în plină rugăciune niște elevi de clasa a 7-a și i-a luat la omor cu Biblia. Ciocnirea cu cartea sfântă a fost violentă pentru 3 dintre elevi pe care profesorașul de versete transformat în drac i-a atins la mir și i-a trimis direct la spital. Directorul liceului a explicat cu nonșalanță purtarea călugărului shaolin explicând faptul că or fi zis și împielițații ăia de copii ceva (vorba lui Traian Băsescu): „Este adevărat că a agresat copiii în timpul orei, domnul profesor motivând că erau obraznici, nu ascultau, nu au stat la locul lor şi-au aruncat genţile prin clasă, au deplasat un scaun. Este primul an la şcoala noastră şi primul an în învăţământ, are 32 de ani, are la noi 10 ore şi la o altă şcoală restul în completare.
Pare un băiat liniştit care nu a dat semne că ar fi violent”. Liniștitul va fi cercetat de miliție pentru purtare abuzivă iar Patriarhia a promis vreo două acatiste la adresa neisprăvitului.

Articol apărut în Academia Caţavencu, nr. 18 (1217) – 5-18 decembrie 2016

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare