AcasăPoliticFostul primar Marian Vanghelie a demarat proiectul ”România Reeducată”

Fostul primar Marian Vanghelie a demarat proiectul ”România Reeducată”

Fostul edil pe persoană fizică, Marian Vanghelie, și soția sa, Oana Mizil, sunt amandoi certați de ”nu-și mai vorbesc” cu Justiția. Supărarea a pornit de la niște motive absolut copilărești: el a fost acuzat de abuz în serviciu, mită și spălare de bani, iar dansa a fost luată-n probe, după cum se știe, pentru conflict de interese.

După ce s-au trezit complet nevinovați în mijlocul fenomenului infracțional și au văzut câte milioane de români cinstiți sunt în situația lor, cei doi politicieni cândva de primă scenă ai României au preluat ideea președintelui Iohannis privind ”România educată” și au demarat proiectul original ”România reeducată”.

Surprins cu domnul Vanghelie la o terasă, și având în față un tradițional lighean de mici și o frapieră burdușită cu sticle de bere, Serghei Mizil, unchiul Oanei, a dezvăluit, în exclisivitate pentru Academia Cațavencu, cateva amănunte inedite legate de derularea grandiosului proiect.

În primă fază, Marean al meu a luat un teren de câteva hectare la Snagov pe care a început construirea unui patinoar, asta pentru că-i place lu´ fie-sa să se dea cu patinele. De jur împrejur vor fi rafturi cu cărți, normal, dar omul e îngrijorat că, de la umezeala provocată de gheață, o să le mucegaiască copertele. Ca manager artistic al santierului, io am propus să fie învelite toate cărtile în pungi de plastic da´ nepoată-mea, Onuca, a zis că i se pare o țigănie ideea asta. Treaba lor, atunci, să se descurce…”, a anunțat Serghei cum vine treaba cu educarea și reeducarea prin famiglia politică Vanghelie – Mizil.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare