AcasăPoliticGuvernCiolacu a mers la EURO ca să ia lecții...

Ciolacu a mers la EURO ca să ia lecții pentru blatul cu Ciucă

Ilustrație: Marian Avramescu

Președintelui Partidului Social Democrat (PSD), premierului Marcel Ciolacu, i-a priit studiul de la meciurile Naționalei României din cadrul Turneului Final al Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024.

Din experiențaEURO 2024, Marcel Ciolacu a învățat cum se poate face un blat de toată frumusețea, în urma căruia să iasă bine și el și partenerul său, președintele Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ionel Ciucă.

Cei doi au mers pe joc de glezne până în prelungirile perioadei în care trebuie stabilit calendarul alegerilor prezidențiale și, acum, Ciolacu a aruncat mingea în terenul adversarilor politici, având în vedere că și-a dorit să candideze cât și-a dorit și Portugalia lui Cristiano Ronaldo să câștige ultimul meci din faza grupelor contra Georgiei.

Acum Ciolacu poate folosi în fața pesediștilor vorba selecționerului Angliei în meciul cu Slovenia: atât s-a putut.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare