AcasăPoliticGuvernAmin. Doamne, ferește! Boloș nu mai pupă vauchere de...

Amin. Doamne, ferește! Boloș nu mai pupă vauchere de pește!

Ilustrație: Marian Avramescu

Cu toate că se afișează în spațiul public drept un creștin ortodox practicant, faptele președintelui Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, sugerează că șeful Guvernului nu ar fi un credincios în adevăratul sens al cuvântului.

De exemplu, premierul Marcel Ciolacu refuză să asculte de preotul pe care coaliția i l-a dat la Parohia Finanțelor, Marcel Boloș.

Se pare că președintele PSD a înțeles că trebuie să faci ce face popa, nu ce zice popa, contrar proverbelor românești.

Marcel Ciolacu nu mai pare impresionat de avertismentele lui Marcel Boloș: Nu ajung banii!

Șeful Executivului știe că aceeași bandă îi era rulată și de șeful Bisericii Ortodoxe Române (BOR), exagerat de preafericitul patriarh Daniel, încă de când Ciolacu era președintele principalului partid de opoziție.

Și, cu toate acestea, Catedrala Națională se înalță, tot pe banii celor care plătesc taxe ca să se plimbe președintele Klaus Iohannis prin Zanzibar.

Până la urmă, în cazul în care lui Marcel Boloș nu-i mai convine să facă mătănii în fața deficitului bugetar, Marcel Ciolacu apreciază că e liber să-și ia din nou sutana.

În esență, ceilalți membrii ai coaliției de guvernare ar trebui să meargă la părintele Finanțelor să se spovedească, nu invers.

Amin. Doamne, ferește! Boloș nu mai prinde vouchere de pește!

Dacă a dat MILF(P)E pe MF cu îngrijorări de bătrâne…

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare