AcasăPoliticGuvernArafat s-a ars cu atâția la guvernare, dar pielea...

Arafat s-a ars cu atâția la guvernare, dar pielea îi rezistă!

Ilustrație: Marian Avramescu

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne (MAI) Raed Arafat este învelit cu o piele specială, care îi permite să reziste la temperaturi înalte, cu toate că s-a ars în nenumărate regimuri și guvernări.

Șoriciul de Arafat a fost flambat cu tărie de fostul președinte Traian Băsescu, dar a ieșit mai rozaliu ca niciodată.

Arafat s-a frecat de un mare ars precum Victor Ponta, dar a scăpat nefript.

Actualul șef al DSU a respirat aerul guvernării sub ministrul Sănătății, Vlăduș Voiculescu, într-o perioadă în care oxigenul aprindea spitalele.

Acum, nici jumări n-a mâncat și nici gura nu-i miroase a murături sau mujdei, după reduceri la chermeze ISU și nu numai, de la Ferma Dacilor.

DSU al lui Raed Arafat s-a făcut frate cu Dacul și iată că a trecut puntea de atâtea ori și trece chiar și când podul e în flăcări.

Hainele cu azbest ale pompierilor sunt depășite!

SMURD trebuie să mai importe piei palestiniene în conducere, că pare rezistentă la toate focurile care se aprind în spațiul public.

Păcat că sunt cam blocate de Netanyahu importurile din Palestina.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare