AcasăPoliticGuvernCiolacu, fidel principiilor pe care s-a clădit PSD: Fără...

Ciolacu, fidel principiilor pe care s-a clădit PSD: Fără independență!

Ilustrație: Marian Avramescu

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, se întoarce la originile actualului partid stat dominant, că doar nu degeaba a purtat atâția ani titlul de revoluționar al covrigilor de Buzău.

Marcel Ciolacu este conștient că un pesedist cu PDSR și FSN până în măduva oaselor nu poate accepta niciodată ideea de independență (o poate accepta declarativ, precum Ion Iliescu, după 1989, dar nu mai mult de atât).

Prin urmare, actualul lider social-democrat a rostit clar și răspicat: fără independenți!

Întrucât tradiția se menține în societatea românească, toți cei care se visează independenți de peste 34 de ani au făcut un pas în spate, iar “Prostănacul” – vorba tovarășului atotștiutor și clarvăzător – Mircea Geoană a rămas presupusul independent din prima linie.

Geoană se vede acum, după președinte câteva ore, și candidat câteva ore (mai multe ore, de această dată).

Numai generalul Nicolae Ciucă rămâne neclintit în poziție de drepți în fața PSD, indiferent de ironiile aruncate pe terenul minat de către Marcel Ciolacu (haina militară își spune din nou cuvântul).

În tot acest timp, fostul premier Mihai Tudose bate din palme, în dosul lui Marcel Ciolacu.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare