AcasăFeatured homeCiolacu i-a cerut Papei să se roage ca PSD...

Ciolacu i-a cerut Papei să se roage ca PSD să aibă papa bun, după alegeri

Ilustrație: Marian Avramescu

În ciuda declarațiilor sale publice, care lasă o aparentă indiferență, președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, face tot ce poate pentru a menține vie coaliția de guvernare cu noul mic PSD, Partidul Național Liberal (PNL), condus de generalul Nicolae Ciucă.

Potrivit unor informații provenite de la macaronari care l-au servit pe Maarcel Ciolacu, în timpul recentei sale vizite în Cizmă, șeful Executivului a mers chiar și la Papa, pentru a-i cere să se roage ca prospera coaliție pentru PSD să reziste.

Marcel Ciolacu l-ar fi implorat pe Papa să se roage, ca liderii PSD să se bucure de papa bun, după alegerile din acest an.

Nu știm dacă Suveranul Pontif chiar s-a rugat pentru lunga viață a actualei coaliții de guvernare din România, dar știm sigur că președintele Klaus Werner Iohannis se roagă zilnic pentru aceasta, ca domnia-sa să aibă în continuare parte de liniște și pace, putând astfel să mai pună țara noastră pe radarele unor destinații exotice care încă știu că România este un fel de mâncare.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare