AcasăPoliticGuvernCoaliția a intrat în hora reciclării cu mult înainte...

Coaliția a intrat în hora reciclării cu mult înainte de 30 noiembrie: covrigarul a ajuns premier, după colectarea generalului special

Ilustrație: Marian Avramescu

De astăzi, România adoptă Sistemul de Colectare – Reciclare, însă politicienii de pe Dâmbovița au intrat cu mult timp înainte în “hora reciclării”.

Returo după Returo, politicienii de mâna a doua au intrat în rotativa guvernamentală, încă de la formarea coaliției partidului stat, PSDNL.

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, a reciclat un general uzat Nicolae Ciucă, transformându-l într-o marionetă perfect funcțională în fața cortinei roșii.

La rândul său, Marcel Ciolacu a fost reciclat, ajungând dintr-un vânzător de covrigi în piața din Buzău, un premier vânzător de minciunele.

Marcel Boloș a intrat și el în hora reciclării și, după două înconjurări de biserică, i s-a dat voucher de la Ministerul Fondurilor Europene pentru Ministerul Finanțelor.

Sfaturile lui Boloș legate de buget au fost reciclate de Ciolacu în măriri de 50 de bani la pensii, cu garanție de sustenabilitate în valoare de nici 2 bani.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare