AcasăPoliticParlamentPeneliștii s-au aruncat în declarații, dar USR nu i-a...

Peneliștii s-au aruncat în declarații, dar USR nu i-a prins în brațe

Ilustrație: Marian Avramescu

Membrii Partidului Național Liberal (PNL) s-au văzut, pentru câteva ore, în alianță cu Uniunea Salvați România (USR), azvârlind de la guvernare Partidul Social Democrat (PSD)  al lui Marcel Ciolacu.

Aceasta, până când să apară la președintele USR, Cătălin Drulă, simptome de Dragnizare, după consumul excesiv de sos roșu din tomate teleormănene.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, și prim-vicepreședintele formațiunii, Rareș Bogdan, au crezut că se pot arunca în declarații publice menite să atace PSD și vor fi prinși în brațe de USR.

Surpriză însă: peneliștii s-au aruncat în gol.

Acum, Nicolae Ciucă, , pe marginea prăpastiei în sondaje, a ajuns să se agațe de un fir de trandafir pesedist.

Între timp, Rareș Bogdan a rămas să privească de la distanță la vlogurile culinare pe care le mai pregătesc Cătălin Drulă și Liviu Dragnea, sperând să mai prindă și el un bol cu varză de Bruxelles la anul.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare