AcasăPoliticGuvernMeciul Ciolacu – Ciucă a prezis exact ce s-a...

Meciul Ciolacu – Ciucă a prezis exact ce s-a întâmplat în Belgia – România: 2 – 0 pentru cei în roșu

Ilustrație: Marian Avramescu

Negocierile în două reprize de la Palatul Victoria dintre președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, și președintele Partidului Național Liberal (PNL), generalul Nicolae Ionel Ciucă, au prezis exact rezultatul meciului dintre reprezentativele României și Belgiei de la Turneul Final al Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024, spre deosebire de țapul-vedetă din Koln.

Marcel Ciolacu, în echipament roșu PSD, apropiat ca nuanță celui al Belgiei, l-a învins aparent tot cu 2 – 0 pe Nicolae Ciucă, care a purtat galben PNL, culoare clasică pentru echipamentul Naționalei României.

Diferența este că Nicolae Ciucă nici nu a putut ieși din propriul teren, la negocierile privind calendarul alegerilor prezidențiale ce trebuie organizate în acest an.

PNL a dat-o în bară cu PSD.

De cealaltă parte, social-democrații au rupt plasa liberalilor, din toate pozițiile.

Nicolae Ciucă mai speră la încă o repriză, dar riscă să piardă la scor de neprezentare.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare