AcasăFeatured homeNu mor caii liberali călăriți de PSD, când vor...

Nu mor caii liberali călăriți de PSD, când vor buldogii!

Ilustrație: Marian Avramescu

Buldogul Vasile Blaga vrea ca Partidul Social Democrat (PSD) să-și înlăture căpăstrul de pe calul Partidului Național Liberal (PNL).

Vasile Blaga nu a realizat însă altceva, decât să demonstreze că o veche vorbă din popor este încă de actualitate: Nu mor caii, când vor câinii.

Președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, le-a promis însă liberalilor că le va oferi cadou un cal troian, în schimbul armăsarului militar obosit pe front.

În acest context, fostul buldog ținut în lesă de Traian Băsescu, Vasile Blaga, a ajuns să latre în zadar la conducerea PNL de capul căreia s-au lipit ochelarii de cal, fără posibilitatea detașării.

Mârțoaga pensionată special din armată, călărită intens de PSD, nu poate decât să dea din cap bulgărește, lăsându-i lui Vasile Blaga impresia că opiniile sale mai sunt ascultate de cineva.

Marcel Ciolacu i-a dedicat și un vechi cântec, cules din popor, lui Nicolae Ciucă:

“Of, of, of, of!

Generale de județ, de ce scoți buldogul din coteț,

Pentr-un pui de murguleț?

Lasă coaliția pân la chindie!

Că-ți iau peneliști, o herghelie.

Îți iau Blaga cailor

Și-ți dau de la Brăila tata-l cârlanilor

Și pe Iliescu lor”

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare