AcasăFeatured homeRomânia prepară cel mai scump bulion din lume, din...

România prepară cel mai scump bulion din lume, din Roșia Montană

Ilustrație: Marian Avramescu

Cu toate că părintele celebrei tomate gustoase de Teleorman, Liviu Dragnea, nu se mai află la putere de ceva ani, fiind ținut destul de mult la cămară, România este foarte aproape să realizeze cel mai scump bulion din lume.

Bulionul se gătește în bucătăria internă a Curții Europene pentru Drepturile Omului (CEDO), din Roșia Montană, după o rețetă veche din anii 2000, din Statele Unite ale Americii (SUA).

Bulionul din Roșia montană ar putea să coste aproximativ două miliarde dolari, dar doar România va avea posibilitatea să-l achiziționeze de la intermediarii din piața americană.

Secretul pentru realizarea acestui borcan cu bulion de lux a fost experiența celor care au condus bucătăria internă a Guvernului, timp de zeci de ani.

Indiferent de culorile politice de pe platouri, s-a introdus adânc mâna în borcanul cu miere.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare